Blog

marketingtips

Hoe ontwerp je een logo?

4 tips voor een perfect logo

Een logo is het belangrijkste element van je huisstijl. Het geeft een eerste, belangrijke indruk. Maar hoe ontwerp je een effectief logo, die je doelgroep aanspreekt en past bij jou als bedrijf? In dit artikel geven we je een aantal tips en voorbeelden voor het ontwerpen van je eigen logo.

Lees meer

Website laten maken prijs

Wat zijn de kosten van een professionele website?

De vraag ‘Wat kost een website?’ wordt vaak gesteld. Maar de prijs is afhankelijk van een aantal zaken. Aan iedereen die je deze vraag stelt, krijg je een ander antwoord. Dat lijkt raar, maar na het lezen van dit artikel zal je begrijpen hoe dit kan en snap je hoe de prijs van een website is opgebouwd.

Lees meer

Website laten maken?

3 tips om te starten

Wil je een website laten maken? Leuk! Voordat je hiermee verder gaat zijn er een aantal dingen waar je eerst over moet nadenken. In dit artikel 3 punten waar je direct mee aan de slag kunt.

Lees meer

Marketing voor webshops

4 tips voor het aangaan van een relatie

Het vasthouden van bestaande klanten is stukken efficiënter is dan het aantrekken van nieuwe. Daarom bespreken we in dit artikel een aantal marketingtips waarmee eigenaren van webwinkels een betere relatie met hun klanten kunnen aangaan.

Lees meer