Diensten

Wat wij doen

Webdesign

Wil je je online zichtbaarheid vergroten en conversies binnenhalen? Met onze jarenlange ervaring in webdesign helpen we je daar graag bij. Door persoonlijke aandacht en de scherpe blik van onze designers, komen we samen tot een mooi ontwerp als eindresultaat. Own Identity is het webdesignbureau voor Amsterdam en omgeving.

Meer informatie en voorbeelden

Huisstijl laten maken

Op zoek naar een mooie en professionele huisstijl? Own Identity ontwerpt voor jou een huisstijl, logo en vele andere grafische ontwerpen. Of nu je branding een opfrisser nodig heeft of je op zoek bent naar een compleet nieuwe huisstijl. We helpen je graag in Amsterdam en omgeving.

Meer informatie en voorbeelden

Website laten maken

Own Identity maakt websites en is gevestigd in Amsterdam. Bent u een kleine of middelgrote onderneming en heeft u hulp bij het laten maken van een website? Dan zit u bij Own Identity goed, websites maken is namelijk onze specialiteit. Webdesign is ons vak en wij helpen al jarenlang ondernemers in Amsterdam met hun website, maar ook daarbuiten zijn we u van dienst.

Meer informatie en voorbeelden

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Wil je de vindbaarheid van je site vergroten en meer bezoekers trekken? Met zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO) genoemd, zorgen we ervoor dat jouw site hoog in Google en andere zoekmachines komt.

Meer informatie en voorbeelden