Huisstijl laten maken Amsterdam

Op zoek naar een mooie en professionele huisstijl? Own Identity ontwerpt voor jou een huisstijl, logo en vele andere grafische ontwerpen.

Of nu je branding een opfrisser nodig heeft of je op zoek bent naar een compleet nieuwe huisstijl. We helpen je graag in Amsterdam en omgeving.

Logo ontwerpen

Je logo laat in één opslag zien wat de uitstraling van je bedrijf is. We ontwerpen graag een logo dat bij jou past.

Visitekaartjes maken

Een visitekaartje mag bij een huisstijl natuurlijk niet ontbreken. We maken een aantal ontwerpen waarna jij je favoriet kunt kiezen.

Briefpapier en enveloppen

Offertes, facturen en uitnodigingen: met briefpapier in jouw huisstijl kun je veel kanten op.

Flyers en folders

Ook voor folders ben je bij ons aan het juiste adres. Al het promotiemateriaal dat je zoekt, ontwerpen wij voor je.

Informatie-brochure

Ook brochures in je nieuwe huisstijl kun je bij ons laten maken. Jij levert de teksten en afbeeldingen aan, wij doen de rest.

Website laten maken

Een huisstijl stopt natuurlijk niet bij drukwerk. We ontwerpen ook een website die bij jouw huisstijl past.

Ons
werk

Ons
proces

1

Overleg en onderzoek

We starten met een eerste gesprek. Hierin bespreken we wat het doel van de huisstijl is, de identiteit van het bedrijf en wie jouw concurrenten zijn. Daarna starten wij het onderzoek om ervoor te zorgen dat je eruit springt in jouw branche.

2

Concepten schetsen

Dan gaat het ontwerpen van de huisstijl beginnen. We schetsen meerdere logo’s en ontwerpen huisstijlen zodat jij een kan kiezen uit meerdere concepten.

3

Uitwerken en feedback

Jouw favoriete concept gaan we verder uitwerken en omzetten in een huisstijl. Hiervoor worden ook kleuren en lettertypes gekozen. Op basis van feedback rondes komen we uiteindelijk tot jouw nieuwe huisstijl.

Tevreden
klanten

Wij zijn erg blij met de hulp van Jonathan bij het bouwen van onze nieuwe website! Jonathan reageert snel op vragen en verzoeken, en doet er alles aan om ons als klant tevreden te stellen.

Sarah Rouwendal
Digital Marketing Specialist, Giarte

Met Jonathan is het fijn samenwerken. Het uiteindelijke resultaat is precies dát wat ik voor ogen had en net dat stapje meer...

Angela Brandsen
Angela Brandsen
Eigenaresse