Logo laten ontwerpen Amsterdam

Op zoek naar een mooi en professioneel logo? Own Identity ontwerpt jouw bedrijfslogo. Een herkenbaar logo, passend bij jouw bedrijf. Onze professionele aanpak garandeert een resultaat waar je 100% tevreden mee bent!

Logo op maat

We maken logo’s helemaal op maat. Je krijgt dus een uniek logo, speciaal voor jou gemaakt.

Meerdere varianten

Je krijgt altijd keuze uit meerdere varianten. Kies je favoriet of geef ons feedback. We passen je bedrijfslogo graag aan.

12+ jaar ervaring

De ontwerpers bij Own Identity hebben meer dan 12 jaar ervaring met het maken van logo’s. We gaan met veel plezier ook voor jou aan de slag.

100% van jou

Je logo is helemaal van jou. Je krijgt de volledige eigendomsrechten en mag het logo overal gebruiken.

Voor drukwerk en website

We leveren je logo op in verschillende bestandsformaten. Hierdoor is je bedrijfslogo geschikt voor drukwerk en digitaal gebruik, zoals je website en social media.

Huisstijl

Naast het logo ontwerpen we ook je huisstijl; visitekaartjes, drukwerk en een website. Die allemaal naadloos passen bij je logo.

Logo
voorbeelden

GAL Logo
Logo voorbeeld brandsen
Logo voorbeeld signaal
Logo voorbeeld cloud

Proces
logo ontwerp

1

Vooronderzoek

Voordat we gaan beginnen met ontwerpen, doen we eerst een grondig vooronderzoek. Hierbij kijken we naar eventuele voorbeelden en logo’s van concurrenten. Wanneer we een concept hebben bedacht gaan we beginnen met schetsen.

2

Ontwerpen van logo’s

We beginnen met het schetsen van verschillende concepten; dit zijn eenvoudige versies van veel verschillende bedrijfslogo’s. Hieruit kiezen we een aantal versies die we tot in de puntjes uitwerken. We kijken hierbij niet alleen naar het concept en het beeld- en woordmerk, maar kijken ook naar typografie en het kleurgebruik.

3

Presentatie en feedback

De uitgewerkte versies presenteren we. Ook krijg je gelijk te zien hoe het logo eruit ziet op bijvoorbeeld visitekaartjes of een uithangbord. Nu kan jij je feedback geven. Wat vind je van het ontwerp? We kunnen de logo’s combineren of aanpassen op verschillende punten.

4

Oplevering van logo

We leveren het logo aan zodat jij deze kunt gebruiken voor allerlei doeleinden. Voor drukwerk, op je website en natuurlijk ook al je social media kanalen.

Tevreden
klanten

De nieuwe website werd snel en vakkundig opgeleverd en gaf mij een hogere positie in de zoekmachines!

Robert van Leeuwen
Robert van Leeuwen
Hallz.nl

Met Jonathan is het fijn samenwerken. Het uiteindelijke resultaat is precies dát wat ik voor ogen had en net dat stapje meer...

Angela Brandsen
Angela Brandsen
Eigenaresse