Freelance
webdesigner

Op zoek naar een freelance webdesigner? Own Identity is het freelance webdesign bureau van Jonathan de Jong, een ontwerper met meer dan 12 jaar ervaring. Own Identity doet alles rondom websites; het webdesign, het bouwen van websites en webshops en SEO. We zijn flexibel en snel inzetbaar. Profiteer van ons voordelige uurtarief en korting bij grote afnames. Neem contact op voor een offerte.

Webdesign

Het ontwerpen van een website is onze specialiteit. We hebben al vele designs, branding, logo’s en huisstijlen mogen maken voor verschillende klanten.

Website laten maken

Staat het webdesign? Dan kunnen wij ook gelijk de website maken. Own Identity werkt met verschillende systemen, zoals Wordpress en Craft CMS.

Frontend development

Het omzetten van het ontwerp naar HTML, CSS en Javascript doen we ook. In duidelijke en snelle code, die voldoet aan de SEO (zoekmachine optimalisatie) standaarden.

UX/UI Design

Het ontwerpen van interfaces, opstellen van doelen en het uitvoeren van onderzoek hoort bij ons werkproces. Hiermee slaan de brug tussen jouw wensen en behoeftes van gebruikers.

Onze
cases

Jonathan de jong

Over Jonathan de Jong

Al vanaf kleins af aan was ik niet achter mijn computer weg te krijgen. Van deze hobby maakte ik na mijn opleidingen al snel mijn werk door bij Booking.com te werken als UX designer. Maar mijn passie ligt bij het totaalplaatje: van ontwerp naar website. En dat is precies waar ik nu met Own Identity mijn klanten bij help en adviseer.

Lees meer over mij

Tevreden
klanten

It was as if Jonathan could read our minds every time we have a comment and made all necessary changes very quickly. Finally, he has helped us beyond our agreed partnership!

Hannah Bailon
Green Office VU

Met Jonathan is het fijn samenwerken. Het uiteindelijke resultaat is precies dát wat ik voor ogen had en net dat stapje meer...

Angela Brandsen
Angela Brandsen
Eigenaresse

Offerte aanvragen?

Wil je direct een offerte aanvragen of een vrijblijvend gesprek inplannen? Vul dan direct onderstaand formulier in.