Freelance
webdesigner

Op zoek naar een freelance webdesigner? Own Identity is het freelance webdesign bureau van Jonathan de Jong, een ontwerper met meer dan 12 jaar ervaring. Own Identity doet alles rondom websites; het webdesign, het bouwen van websites en webshops en SEO. We zijn flexibel en snel inzetbaar. Profiteer van ons voordelige uurtarief en korting bij grote afnames. Neem contact op voor een offerte.

Webdesign

Het ontwerpen van websites is onze specialiteit. We hebben de afgelopen jaren aan vele websites mogen werken.

UX/UI Design

Het ontwerpen van interfaces, opstellen van doelen en doen van onderzoek hoort hier natuurlijk bij.

Frontend development

Het omzetten van het ontwerp naar HTML, CSS en Javascript doen we ook. In duidelijke en snelle code.

Website laten maken

Door een freelancer een website laten maken? Own Identity werkt met verschillende systemen, waaronder WordPress en Craft CMS.

Branding + huisstijl

Van het laten ontwerpen van een logo tot visitekaartjes en ander drukwerk. We zorgen voor een complete branding die consistent is en past bij je klant.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het optimaliseren van websites en zoekmachine optimalisatie doen we ook als freelancer. Zowel het zoekwoordenonderzoek als uitvoerende taken zoals linkbuilding.

Onze
cases

Tevreden
klanten

It was as if Jonathan could read our minds every time we have a comment and made all necessary changes very quickly. Finally, he has helped us beyond our agreed partnership!

Hannah Bailon
Green Office VU

Wij zijn erg blij met de hulp van Jonathan bij het bouwen van onze nieuwe website! Jonathan reageert snel op vragen en verzoeken, en doet er alles aan om ons als klant tevreden te stellen.

Sarah Rouwendal
Digital Marketing Specialist, Giarte