Webdesign Amsterdam

Wil je je online zichtbaarheid vergroten en conversies binnenhalen? Met onze jarenlange ervaring in webdesign helpen we je daar graag bij. Door persoonlijke aandacht en de scherpe blik van onze designers, komen we samen tot een mooi ontwerp als eindresultaat. Own Identity is het webdesignbureau voor Amsterdam en omgeving.

Designs op maat

Het ontwerp is altijd uniek en sluit naadloos aan op je bedrijf.

Responsive design

Onze websites zijn geoptimaliseerd en op ieder apparaat te gebruiken.

10+ jaar ervaring

Met onze jarenlange ervaring hebben we een hoop kennis in huis.

Beheer in eigen handen

Wil je zelf pagina's aanpassen of aanmaken? Dat kan! Of wij beheren de website voor je.

Genereer resultaat

Wat het doel voor de site ook is, we regelen het voor je.

Hoge laadsnelheid

Onze websites zijn altijd razendsnel omdat we alles zelf ontwikkelen.

Onze
cases

Ons webdesign
proces

1

Overleg en ontwerp

Een website is als een visitekaartje, het moet je klanten vertrouwen geven en hiernaast makkelijk werken. Een goede website begint bij een goed design. Deze moet er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook bij de uitstraling van het bedrijf passen. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst met jou in gesprek (in Amsterdam of daarbuiten). Daarna zorgen we dat de bestaande of nieuwe huisstijl foutloos aansluit bij het webdesign dat we ontwerpen.

2

Bouwen van website

Zodra het webdesign klaar is, kan het programmeren beginnen. Met moderne technieken bouwen we een responsive website die werkt op desktop, smartphones én tablets. We nemen je mee in dit proces en geven je toegang tot de testomgeving zodat je kan zien hoe het ontwerp tot leven komt. De website wordt uitgebreid getest waarna deze uiteindelijke live gaat.

3

Optimaliseren na livegang

Nadat de website live is gegaan, begint het werk eigenlijk pas. Hoeveel bezoekers krijg je, is de site goed vindbaar via Google en waar klikken bezoekers allemaal op? Bij het maken van het webdesign houden we hier al rekening mee, maar als de site online staat zien we pas de echte data. Het monitoren en optimaliseren van de site nemen we daarom graag op ons.

Tevreden
klanten

Met Jonathan is het fijn samenwerken. Het uiteindelijke resultaat is precies dát wat ik voor ogen had en net dat stapje meer...

Angela Brandsen
Angela Brandsen
Eigenaresse

De nieuwe website werd snel en vakkundig opgeleverd en gaf mij een hogere positie in de zoekmachines!

Robert van Leeuwen
Robert van Leeuwen
Hallz.nl