Craft CMS
developer

Craft CMS is een flexibel content management systeem waarmee wij websites bouwen die gemakkelijk te onderhouden zijn. We houden van Craft CMS omdat het flexibel is, standaard ondersteuning biedt voor meertalige websites en het geschikt is voor maatwerk. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze Craft CMS developer.

Content first

Bij Craft CMS staat de inhoud centraal. Je kunt dus zélf aan de slag met het aanpassen van je website. Na een korte demonstratie kan iedereen met het gebruiksvriendelijke systeem overweg.

Ontwerp en techniek

Met Craft CMS krijg je altijd een website op maat: webdesign dat naadloos bij jouw bedrijf past. Er zijn er ontelbaar plugins beschikbaar voor extra functionaliteiten.

Importeren van data

Wil je pagina’s importeren of je huidige website migreren naar Craft CMS? Ook dit regelen we voor je.

E-commerce website

Ook een webshop behoort tot de mogelijkheden met de Craft Commerce plugin. Natuurlijk inclusief winkelwagen, betalen met iDeal en e-mails die automatisch worden verzonden.

Makkelijk uitbreidbaar

Eerst beginnen met een kleine website? Met een Craft CMS website is het zeer eenvoudig om later uit te breiden. Onze specialisten werken graag met je samen aan een website die met je meegroeit.

Accounts en gebruikers

Met Craft CMS is het eenvoudig om meerdere gebruikersgroepen en accounts te beheren. Ideaal als je met meerdere mensen één website wilt onderhouden.

Onze
cases

Craft cms specialist

Craft CMS specialist nodig?

Een partner nodig voor het bouwen van je website? Own Identity bouwt al jaren websites, of je nou op zoek bent naar Craft CMS 3 of versie 4.

Nog niet helemaal zeker of Craft CMS iets voor jou is? Lees dan ons blogartikel waarin we ingaan op de voordelen van Craft CMS en we een vergelijking maken met WordPress.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of stel je vraag aan onze developer.

Neem contact op

Tevreden
klanten

Het is prettig samenwerken met Own Identity. Jonathan heeft mijn wensen goed weten te vertalen!

Remko Appel
Remko Appel
RAPPEL Onderwijsadvies

Jonathan levert kwaliteit, in zijn manier van werken en met zijn producten. Hij streeft naar perfectie en zet daardoor vaak dat stapje meer.

Anne-Beth Broeders
Anne-Beth Broeders
Trainingsbureau Signaal

Offerte aanvragen

Wil je een website laten maken door onze Craft CMS developer? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt binnen een werkdag antwoord.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Hierop zijn de privacy policy en de algemene voorwaarden van Google van toepassing.