Schoolpool

Complete huisstijl en minimalistische website

Schoolpool Header

Over

Schoolpool biedt scholen ondersteuning aan. Dit zijn studenten die kunnen worden ingezet als bijlesdocent, klassenassistent of voor lesondersteuning.

Voor Schoolpool werd een compleet nieuwe huisstijl ontworpen, inclusief een logo, posts voor social media en werden kleuren en lettertypes bepaald.

Tenslotte kwam de hele huisstijl samen in de website die we hebben ontworpen. Deze website hebben we vervolgens gebouwd met Craft CMS, zodat Schoolpool deze zelf kan bijhouden.

Opdrachtgever

Schoolpool

Diensten

Logo, Huisstijl, Webdesign, Website

Website

schoolpool.nl

Website Schoolpool

Logo

Het logo van Schoolpool is opgebouwd uit een uniek beeldmerk met daarnaast de naam van het bedrijf. Het staat voor de samenhorigheid en de groep van studenten en leerlingen.

Schoolpool logo

Visitekaartjes

De visitekaartjes zijn minimalistisch vormgegeven. Het logo is voorzien van een subtitel met daarin de dienst en de achterkant is voorzien het doorschijnende beeldmerk.

Schoolpool visitekaartjes

Social media posts

Own Identity heeft een aantal social media sjablonen ontworpen. Schoolpool kan nu zelf posts maken doordat de sjablonen in Canva zijn opgezet.

Instagram schoolpool

Kleuren

Er zijn een aantal kleuren die vervolgens door de hele huisstijl heen zijn toegepast. Naast de primaire kleuren, die vooral in het logo terugkomen, hebben we ook een aantal secundaire kleuren gekozen die voor andere grafische uitingen gebruikt worden.

Schoolpool kleuren