Mooiste Websites

Webdesign inspiratie en blog

Mooiste Webites header

Over

Mooiste Websites en een plaats voor webdesign inspiratie. Zo zijn er de beste websites van het internet te vinden, artikelen te lezen en kleurenpaletten die je kunt gebruiken in je volgende webdesign project.

Door de websites in te delen in verschillende categorieƫn, tags en kleuren is het makkelijk om de perfecte website te vinden. Elke website is vervolgens van een uitgebreide omschrijving voorzien, waarin zowel goede als verbeterpunten in staan.

Natuurlijk is het voor de bezoekers ook mogelijk om een nieuwe website toe te voegen aan de lijst. Hiervoor is een speciale pagina gemaakt met zogenaamde spelregels, waar elke website aan moet voldoen.

Opdrachtgever

Mooiste Websites

Diensten

Webdesign, Website onderhoud, Website, SEO

Website

mooistewebsites.nl

Mooiste Websites Home

Mega menu

Om de verschillende websites makkelijk vindbaar te maken zijn de websites ingedeeld in tags. Door het zogenaamde mega menu zijn deze eenvoudig te vinden.

Mooiste websites mega menu

Kleurenpaletten

Ook zijn er kleurenpaletten te bekijken. Deze zijn te gebruiken voor allerlei design projecten, van websites tot illustraties en drukwerk.

Mooiste websites kleurenpaletten

Responsive website

Uiteraard is de website responsive en werkt deze ook goed op smartphones en tablets. Vooral voor smartphones zijn er veel aanpassingen aan de website gedaan zodat deze optimaal wordt weergegeven, ook op de kleinste schermen.

Mobiele homepage
Mobiele navigatie
Website toevoegen mobiel