Confidare

Betrouwbare en vriendelijke website

Confidare header

Over

Confidare biedt externe vertrouwenspersonen aan voor een vast bedrag per maand. Confidare werkt voornamelijk met bedrijven en overheden in heel Nederland.

Voor Confidare heeft Own Identity een website ontworpen en gebouwd. Aangezien de website over vertrouwenspersonen gaat was het belangrijk om een betrouwbare en vriendelijke website te ontwerpen. Dit is bereikt door zachte kleuren te gebruiken die vriendelijk en zakelijk overkomen. Er is gebruik gemaakt van ronde vormen om dit gevoel extra te benadrukken. Ook is de zeshoek uit het beeldmerk van Confidare gebruikt om zo de herkenbaarheid te vergroten.

Bij de bouw van de website is weer gebruik gemaakt van Craft CMS. Door het CMS kunnen de klant, en de tekstschrijver waarmee is samengewerkt, eenvoudig zelf de teksten aanpassen en nieuwe artikelen plaatsen.

Opdrachtgever

Confidare

Diensten

Webdesign, Website

Website

confidare.nl

Homepage Confidare

Kosten

De kosten zijn inzichtelijk gemaakt door een interactief formulier. Door het aantal werknemers te kiezen is direct de prijs zichtbaar. Als er wordt gekozen voor betalen per jaar wordt automatisch een korting verrekend.

Kosten Confidare

Artikelen

Op de website kunnen verder verdiepende artikelen worden geplaatst rondom vertrouwenspersonen.

Artikelen Confidare

Credits

Webdesign en front-end development

Jonathan de Jong (Own Identity)

Teksten

Rosemarie Nelemans (Taalcollega)