Your Next Concepts

Passend webdesign op maat

Your Next Concepts header

Over

Your Next Concepts ontwikkelt producten voor het mbo, hbo en wo. De producten Academy Attendance, SQill en EduTasQ hadden voorheen hun eigen website, met deze nieuwe website is daar een einde aangekomen. De producten hebben een eigen pagina gekregen met elk hun eigen, herkenbare, branding.

Own Identity mocht voor Your Next Concepts een ontwerp maken voor deze nieuwe website en deze technisch uitwerken.

Opdrachtgever

Your Next Concepts

Diensten

Webdesign, Website

Website

yournextconcepts.com

Homepage Your Next Concepts

Elk product een eigen kleur

Voor elk van de producten is een eigen kleur gekozen, welke door de gehele pagina (en subpagina's) is gebruikt. Hierdoor blijven de producten herkenbaar.

Academy Attendance (turquoise)

Kleuren

Naast de huisstijlkleuren van Your Next Concepts maakt de website gebruik van een aantal andere kleuren. Dit zijn bijvoorbeeld lichtere tinten van de zandkleur en een lichtere tint grijs.

Kleurenpalet Your Next Concepts

Contentblokken

De gehele website is opgebouwd uit handige blokken, waar de content in wordt geplaatst. De inhoud kan door Your Next Concepts eenvoudig worden beheerd.

Wat maakt Academy Attendance uniek
Contentblokken YNC

Mobiele website

Uiteraard is er ook veel aandacht besteed aan de mobiele versie van de website. Deze is responsive, en past zich dus aan op het grootte van het scherm.

YNC Mobiele website 1
YNC Mobiele website 3
YNC Mobiele website 2
YNC Mobiele website 4

Jonathan kwam al snel met een fris ontwerp, waar hij rekening had gehouden met de huisstijl en kenmerken van de verschillende producten. In beperkte tijd hebben we met zijn hulp de websites over kunnen zetten. Het was erg fijn dat hij meedacht hoe de content het beste uit de verf kon komen en hiervoor nieuwe ideeën voor contentblokken aandroeg.

Casper van Schuppen
Casper van Schuppen
Your Next Concepts