Green Action Lab

Platform voor studenten

GAL Header

Over

Green Office VU is het duurzaamheidsplatform van de Vrije Universiteit Amsterdam. Om studenten gemakkelijker met organisaties in contact te laten komen is het Green Action Lab ontwikkeld.

Het Green Action Lab is een platform waar studenten, organisaties en onderzoekers samen komen om te werken aan duurzaamheidsonderzoek. Met Green Action Lab kunnen studenten zich inschrijven om te werken aan projecten rond duurzaamheid.

Own Identity heeft voor Green Action Lab een website gebouwd, door middel van Craft CMS. Ook mochten wij een logo en een template ontwerpen voor presentaties die zowel buiten de Vrije Universiteit en daarbuiten worden gegeven door Green Office VU.

Opdrachtgever

Green Action Lab

Diensten

Webdesign, Website, Huisstijl

Website

gal.greenofficevu.nl

GAL Homepage

Logo

Voor het Green Action Lab werd een logo ontworpen. Centraal in het logo staat een bliksemschicht, dat verwijst naar actie. Ook is een venndiagram te zien, dat staat voor de studenten en de organisaties die elkaar vinden door het platform.

GAL Logo

Slides

Voor zowel interne als externe presentaties werd er ook een Google Slides template gemaakt. Hiermee kan Green Office VU presentaties eenvoudig zelf opmaken in de huisstijl van Green Action Lab.

GAL Slides

Working with Own Identity was a smooth sailing ride! Our requests and wants for the website came to reality and in an efficient way too. It was as if Jonathan could read our minds every time we have a comment and made all necessary changes very quickly. Finally, he has helped us beyond our agreed partnership! I truly value that because if that is not great client service, I do not know what is. Thank you so much again and it was truly amazing to collaborate with you!

Hannah Bailon
Green Office VU