Giarte

Interactief dashboard

Giarte Header

Over

Giarte is een toonaangevend onderzoeksbureau dat elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek doet onder gevestigde en opkomende IT-bedrijven die in Nederland actief zijn. De IT Xperience Monitor is inmiddels een ijkpunt en barometer voor de human experience en klanttevredenheid.

Own Identity kreeg de opdracht om met Craft CMS een website te bouwen waarop de resultaten van het onderzoek van 2021 gepubliceerd konden worden. Deze website is samen met het jaarboek gelanceerd.

Op de website zijn de resultaten in te zien en te vergelijken met andere IT-providers die in het onderzoek zijn meegenomen. De data is in tabellen, grafieken en blokken geplaatst om het af te lezen en het vergelijken zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Diensten

Giarte Grafieken 2

Vergelijken van data

De data is eenvoudig te vergelijken. Door de data naast elkaar en in dezelfde grafiek te presenteren is de vergelijking in één oogopslag gemaakt.

Giarte Grafieken

Artikelen

Naast IT-providers wordt er ook kennis gedeeld in de vorm van artikelen. Deze artikelen zijn onderverdeeld in artikelen en interviews.

Giarte Artikelen

Credits

Design

Reza Harek

Front-end development

Jim Haakman
Jonathan de Jong (Own Identity)

Jonathan heeft voor ons een website gebouwd in een voor hem nieuw CMS. Hij werkt nauwkeurig, met ijver en volgens planning. Jonathan heeft ook een goede kijk op vormgeving en komt met creatieve suggesties en verbeteringen. Ik ben erg enthousiast.

Karel Helsen
Giarte