Website onderhoud Amstelveen

Wil je het beheer van je website graag uitbesteden? Wij nemen het onderhoud van je website graag over. Zo weet je zeker dat je site altijd up-to-date is met recente informatie én met een goede beveiliging. Het plaatsen van nieuwe content en het maken van aanpassingen nemen we volledig op ons of in samenwerking met jou.

Actuele website

Wil je iets aanpassen op de site? Wij passen aan wat nodig is. Jij stuurt ons de content, wij plaatsen het op je site.

Beveiliging

Je website is veilig met de laatste updates. Ook zorgen we voor extra beveiliging door het installeren van de benodigde plugins.

Reservekopieën

Kies je voor webhosting van Own Identity? We zorgen voor dagelijkse backups. Ook het terugzetten van een backup is mogelijk.

Updaten of migreren

Als het nodig is steken we je site in een nieuw jasje of verplaatsen we je website naar een nieuwere en veiligere omgeving.

Website optimaliseren

We monitoren en optimaliseren je website continu. In overleg met jou doen we de nodige aanpassingen.

Je zit nergens aan vast

Wij werken we niet met vervelende, langdurende contracten. Je krijgt van te voren een prijsopgave voor het werk wat we doen.

Onze
cases

Tevreden
klanten

Fijn contact, goede service en Jonathan kent z'n vak.

Janneke Brokking
Janneke Brokking
Primaplan PCS B.V.

Wij zijn erg blij met de hulp van Jonathan bij het bouwen van onze nieuwe website! Jonathan reageert snel op vragen en verzoeken, en doet er alles aan om ons als klant tevreden te stellen.

Sarah Rouwendal
Digital Marketing Specialist, Giarte