Website
laten maken

Website nodig? Own Identity helpt je nieuwe klanten vinden met een website die online goed vindbaar is en aansluit bij jouw bedrijf.

Veilig en snel

Door onze code op maat is je website veilig en razendsnel.

Beheer in eigen handen

Alle content op de website is door jou zelf te beheren. We ondersteunen waar mogelijk.

Designs op maat

Het ontwerp is altijd uniek en sluit naadloos aan op je bedrijf. Natuurlijk werkt de website ook op smartphones en tablets.

12+ jaar ervaring

Met onze jarenlange ervaring hebben we een hoop kennis in huis. Van website tot huisstijl en van SEO tot webshop: alles onder één dak.

Persoonlijk contact

Bij Own Identity heb je één aanspreekpunt voor al je vragen. We staan altijd klaar voor advies.

We gaan voor succes

Samenwerken is de sleutel tot succes. We werken niet vòòr, maar samen met onze opdrachtgevers.

Onze
websites

Offerte ontvangen?

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

Pijltje Neem contact op

Tevreden klanten

Wij zijn erg blij met de hulp van Jonathan bij het bouwen van onze nieuwe website! Jonathan reageert snel op vragen en verzoeken, en doet er alles aan om ons als klant tevreden te stellen.

Sarah Rouwendal
Digital Marketing Specialist, Giarte

De nieuwe website werd snel en vakkundig opgeleverd en gaf mij een hogere positie in de zoekmachines!

Robert van Leeuwen
Robert van Leeuwen
Hallz.nl
Logo VU
Logo Giarte
Logo hallz
Logo primaplan
Logo Van Mossel Hoortoestellen
Logo signaal

Ons webdesign proces

1

Overleg en ontwerp

Een website is als een visitekaartje, het moet je klanten vertrouwen geven en hiernaast makkelijk werken. Een goede website begint bij een goed design. Deze moet er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook bij de uitstraling van het bedrijf passen. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst met jou in gesprek. Daarna zorgen we dat de bestaande of nieuwe huisstijl foutloos aansluit bij het webdesign dat we ontwerpen.

2

Bouwen van website

Zodra het webdesign klaar is, kan het programmeren beginnen. Met moderne technieken bouwen we een responsive website die werkt op desktop, smartphones én tablets. We nemen je mee in dit proces en geven je toegang tot de testomgeving zodat je kan zien hoe het ontwerp tot leven komt. De website wordt uitgebreid getest waarna deze uiteindelijke live gaat.

3

Optimaliseren na livegang

Nadat de website live is gegaan, begint het werk eigenlijk pas. Hoeveel bezoekers krijg je, is de site goed vindbaar via Google en waar klikken bezoekers allemaal op? Bij het maken van het webdesign houden we hier al rekening mee, maar als de site online staat zien we pas de echte data. Het monitoren en optimaliseren van de site nemen we daarom graag op ons.

Offerte ontvangen?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.