Interaction Design

uitnodigende vormgeving

Interaction design is het vormgeven van een functioneel product. Om er zeker van te zijn dat het product gebruikersvriendelijk is, wordt er gebruikersonderzoek gedaan.

Interaction Design voorbeelden

Hieronder een aantal voorbeelden van ons werk.

Blog artikel Mooiste Websites Blog artikel Mooiste Websites
Website Fast and the Furious Website Fast and the Furious

Interaction Design

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Doelgroep-onderzoek

Wat wil de doelgroep nu eigenlijk? Hoe moeten wij ons nieuwe product gaan marketen? Deze vragen worden beantwoord in een doelgroeponderzoek.

Wireframes

Wireframes zijn als het ware bouwtekeningen voor een digitaal product. Net als bij een gebouw wordt er eerst nagedacht over de functionaliteiten voordat de daadwerkelijke bouw gaat beginnen.

Ontwerpen en bouwen van prototype

Na het vaststellen van doelen, het ontwerpen van wireframes kan er een prototype gebouwd worden. Dit is een ontwerp dat in mindere of meerdere mate aanvoelt als het echte product. Own Identity heeft ervaring met verschillende tools waarmee het prototype eenvoudig ontwikkeld kan worden.

Gebruikerstests

Na het onderzoek en ontwerpen van uw product wordt het getest met gebruikers. In deze usability test word het gebruikersgemak en uiterlijk van het product getest om te kijken hoeveel deze bij de (toekomstige) gebruikers passen.