Over ons leer ons kennen

Own Identity maakt van het internet een mooiere plek. Dit doen we door de interaction design te verbeteren en zo het gebruik van websites gemakkelijker te maken.

Samen met pixel-perfecte ontwerpen en ijzersterke techniek zetten we responsive websites neer die werken. Websites die converteren en succes boeken.

Dit doen we niet alleen. Samen met onze opdrachtgevers, veelal kleine en middelgrote bedrijven, bedenken we oplossingen waarmee we niet alleen de opdrachtgever, maar vooral ook de eindgebruiker blij maken.

Hiermee maken we van het internet, website voor website, een mooiere plek.

Onze werkwijze

Hieronder is onze globale werkwijze kort beschreven.

Kop koffie

In een eerste kenningsmakingsgesprek bespreken we het globale idee onder het genot van een kopje koffie (of thee).

Onderzoek

Na het eerste gesprek wordt er door onderzocht hoe uw website u het beste kan helpen. We kijken hoe uw doelen met uw nieuwe website behaald kunnen worden.

Ontwerpen

We beginnen met het ontwerpen. Tijdens het ontwerpen maken we snel een opzet welke we door het gehele proces blijven aanpassen todat we het perfecte ontwerp hebben.

Ontwikkelen en testen

De website wordt ontwikkeld. De website wordt op een testlocatie geplaatst zodat uw huidige website gewoon bereikbaar blijft.

Uiteraard wordt de website hierna getest; door u en ons en eventueel door testpersonen.

Afronding en lancering

De laatste puntjes worden op de i gezet en de website kan nu van content worden voorzien. Daarna is het tijd voor een feestje want de website kan online!

Optimaliseren

Uiteraard stopt het niet bij de lancering; vaak begint het nu pas echt! Own Identity streeft ernaar om de website samen met u te blijven optimaliseren om zoveel mogelijk resultaat voor u te realiseren.

Bent u overtuigd?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw nieuwe website.

Neem contact op